TERBARU: Pakar Digital Marketing Malaysia Bongkarkan Shortcut Untuk Hasilkan Sales Page & Website Ecommerce Dengan Mudah Seawal 6 Jam..

Tanpa Perlu Tahu Coding, Web Development atau Hal Teknikal Website!

Mitos Yang Anda Percaya Sampai Stuck & Tak Boleh Grow Bisnes Sebab Tak Tahu Buat Website Sampai Hari Ini!

Mitos #1: Kos Upah Web Developer Selalunya Mahal

Memang ada web developer yang caj mahal. Paling biasa di antara RM3000-RM5000.Ada juga yang caj sampai RM7000 hingga RM10000.Kalau nak yang murah, ada yang caj paling kurang pun RM1500. Yang penting ada bajet.

Mitos #2: Susah Nak Customize Website Ikut Citarasa

Ini selalu terjadi sekiranya anda upah orang buatkan website untuk anda.Biasanya mereka dah ‘fix’ design dan arrangement content di dalam website tu.Tapi jangan risau, anda boleh customize website anda sendiri bila anda sudah tahu caranya nanti…

Mitos #3: Susah Nak Buat Website Sendiri

Ya, yang ini ramai pemilik bisnes selalu komplen. Sebabnya mereka ‘overwhelm’ dengan benda-benda teknikal pasal nak buat website. Sebab tu ada yang pergi kursus buat website, mula-mula okay kata ‘saya faham dah nak buat website ni’.…Tapi bila sampai part teknikal, mulalah mereka gelabah dan terkial-sial sampai tertinggal sebab peserta lain dah masuk modul lain…

🔥 Lepas join KBW, anda pun boleh buat website yang kemas dan high converting seperti di bawah!

Jimat masa sebab saya dah sediakan proven template yang dibina berdasarkan pengalaman dan kajian dalam marketing. Seriously, anda tak perlu judikan beribu ringgit pada tempat lain.

"Beli semalam, harini dah habis tengok & boleh mula bina website sendiri."

“Saya beli sebab saya suka dengan design website Baem Ashrawi. Panduan ini sangat sesuai untuk sesiapa yang tak pernah buat website menggunakan wordpress. Cara Baem explain amat mudah difahami.”

Khairi Ariff

“Dengan bonus2 dan template yang  disediakan, memang sangat mudah dah. Panduan memang straight foward. Beli semalam, harini dah habis tengok & boleh mula bina webisite sendiri. Bagus untuk orang yang baru nak mula.”

Syakir Yusaimi

Dari Meja Baem Ashrawi, Cyberjaya.

Rakan usahawan online sekalian, kalau anda pernah terbayang untuk memiliki website sendiri yang anda boleh ‘control’, yang anda boleh ubah-ubah design, theme, copywriting, gambar dan sebagainya.. Kini anda bakal memilikinya dengan mudah seawal minggu ini juga. 

Student yang dah daftar kelas online berbayar saya dah ada lebih daripada 5000 orang dan TAK TERKIRA berapa ramai yang dah pandai buat duit dengan teknik-teknik digital marketing yang saya ajar.

Malah saya juga pernah berkolaborasi secara direct dengan CEO syarikat-syarikat besar dari 7 buah negara yang ingin menaikkan jualan produk dan servis mereka di Internet.

Antara syarikat yang saya pernah bantu dalam digital marketing:

0 +
Tahun
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0 +
Negara

Fakta: Anda Boleh Siapkan Website Sendiri Dalam Masa 6 Jam Walaupun Tiada Pengalaman Dalam Web Development 🚀

Ada banyak tutorial dan panduan buat website yang anda boleh ikuti. Taip sahaja kat Google atau YouTube. Senang.

Kalau ikutkan, ada banyak orang share cara macam mana nak buat website dengan mudah.

Tapi anda kena ingat, tak semua orang boleh ajar cara nak buat website yang boleh menjual.

Kalau nak tahu lebih pun, anda still kena bayar untuk tahu cara-cara yang advanced.

Jangan risau, sekejap lagi saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh buat website sendiri dengan mudah dan tersusun serta boleh buat jualan secara automatik…

Kelas Bina Website 🚀

Kelas Bina Website adalah kursus online melalui video dan nota yang menunjukkan cara termudah dan terpantas untuk hasilkan website ecommerce.

Video dan nota dalam KBW semuanya ‘straight to the point’ dan mudah difahami. Ini membolehkan newbie untuk mengikuti tutorial secara step by step dengan lancar supaya berjaya siapkan website sendiri dalam masa 6 jam.

Video tutorial langkah demi langkah mudah untuk membina website dan kedai online yang cantik, responsif dan boleh convert visitors kepada customers sehingga meletupkan jualan.

 

Berikut adalah apa yang anda bakal belajar dalam Kelas Bina Website:

🔥 Kat mana nak daftar domain dan hosting untuk yang biasa belanja ratusan ringgit kt Facebook™️ (saya share tempat 'rahsia' saya)

🔥 Cara bina minisite (sales page) atau shopping cart (ecom) dengan kit bina web lengkap tanpa perlu tahu ilmu coding

🔥 Macam mana nak set up website untuk mudah buat jualan, ambil bayaran serta uruskan order pelanggan dengan mudah

🔥 "Saya ada banyak produk dan variasi, macam mana nak setup." (saya akan tunjukkan dalam Chapter 5 mengenai produk yang ada variasi)

🔥 Macam mana nak hantar maklumat untuk urusan postage secara automatik tanpa perlu submit secara manual ke JNT, Poslaju dan sebagainya

🔥 Teknik 'kejar sampai dapat' untuk tingkatkan jualan sekiranya prospek tak beli (saya tunjukkan bagaimana teknik ini berjaya bantu team saya buat ekstra jualan RM65,917.90 dalam 4 minggu).

🔥 Hanya dengan ubah sedikit design satu website ecommerce, ia berjaya buat RM611,000 dalam masa 6 minggu dan anda boleh tiru design ini.

🔥 Nak mula iklan di Facebook™️ ? saya tunjukkan cara-cara yang anda perlu buat, daripada cara buat iklan sampai teknik 'saka' (saya jamin tiada course creator buat website yang share benda ni!)

🔥 Pasang 'booster' pada website anda untuk menghenjut lebih banyak jualan daripada kempen iklan Facebook™️ Ads.

KBW Disediakan Khas Untuk Bantu Anda Bina Website....Tanpa Perlu Bayar Kos Yang Mahal Pada Web Developer!

Kursus Bina Website adalah online course buat website yang SANGAT BERBEZA berbanding panduan buat website yang anda pernah ikuti sebelum ini.

Sebab ianya adalah video pendek-pendek, mudah difahami dan ‘straight to the point’. Hanya 109 minit jumlah durasi video yang anda boleh habiskan dan terus buat dalam sehari sahaja.

Sebab utama saya buat Kursus Bina Website ni adalah nak bagi anda faham dan terus buat…tanpa perlu nak fikir lama-lama dan ‘blur’ tak tahu nak buat apa.

Dengan Kursus Bina Website ini, anda bukan sahaja boleh memiliki website sendiri yang anda memang mahu tapi anda juga akan mengetahui macam mana nak jadikan website anda ‘mesin buat duit automatik’ dengan beberapa ‘penambahan istimewa’ pada website anda.

Kelas Bina Website No #1 Di Malaysia

Di bawah ialah chapter dan topik utama yang anda akan belajar dalam KBW. Tiada masalah kalau anda tak ada pengetahuan dalam bidang bina website sebelum ni sebab saya dah susun video tutorial dan nota perangan secara step by step untuk bantu anda belajar & siapkan website dengan pantas.

CHAPTER #1

Domain, Hosting & WP

  • Cara daftar domain .com dan .com.my
  • Tutorial setup shared hosting.
  • Tutorial setup VPS menggunakan cloudways.
  •  Cara setup WordPress untuk shared hosting dan VPS.
CHAPTER #2

Minisite Crash Course

  • Install theme & plugin utama.
  • Cara setup payment gateway (Billplz).
  • Setup produk untuk minisite.
  • Custom sales page, template & copywriting.
  • Custom checkout page.
  • Header & Footer.
CHAPTER #3

Shopkeeper

  • Install, setup dan import demo Shopkeeper.
  • Pilih design dan halaman utama website.
  • Customize shop page, produk, katalog & warna tema website.
CHAPTER #4

Woocommerce II

  • Tutorial untuk upload produk yang mempunyai variasi seperti saiz, warna, berat dan lain lain.
CHAPTER #5

Facebook™ Pixel

  • Tutorial lengkap untuk install & setup plugin, verify domain, aggregated event, Conversions API dan testing.
CHAPTER #6

Conversion Hack Part II

  • 7 conversion hack yang anda boleh belajar dan apply pada bisnes dalam masa 24 jam dari sekarang untuk letupkan conversions & jualan anda.

Lepas Settle bina website, saya tunjukkan cara untuk letupkan jualan online pula!

Dalam Chapter Conversion Hack, saya akan kongsikan teknik mudah yang dah terbukti untuk berikan impak besar pada conversions dan jualan online. Setiap usahawan yang  ada website wajib mahir dan follow chapter ni kalau nak order dari pelanggan masuk berduyun – duyun.

Speed Up Website

Website yang slow boleh buat prospek hilang minat! Jadi saya tunjukkan shortcut untuk buat website load dengan laju.

Checkout Form

Senarai custom checkout page yang high converting dan terbukti membantu untuk naikkan jualan.

Bundle Up & Upsell

Strategi dan skrip upsell yang saya guna untuk buat 417 (44%) dari 949 pelanggan katakan ‘Ya’ dan checkout dengan pakej yang lebih besar.

Social Proof

Teknik mudah untuk meningkatkan keyakinan pelawat website supaya buat keputusan dan beli dari website anda.

Cart Abandonment

Strategi ini dah bantu team saya untuk selamatkan 279 dari 555 orders dan buat extra RM65,917.90.

Database Marketing

Integrate database email dengan platform iklan Facebook™ Ads anda untuk expand audience reach anda semasa scaling.

Sekiranya anda nak ada website sendiri tetapi tak mampu nak upah orang dengan bayaran beribu-ribu ringgit, anda patut join KBW hari ini. 🔥

Sebab tak ramai orang boleh tunjukkan cara termudah untuk buat website…

Tak ramai web developer yang tahu apa itu ‘website yang menjual’…

Tak semua web developer tahu cara hasilkan website yang convert buat jualan…

Sebab tu saya tambah course Conversion Hack II untuk menjadikan website anda sebagai ‘top salesman’ bisnes anda.

Dan tak cukup itu lagi, saya tambah ni…

Group Support KBW

Untuk membantu anda mendapatkan banyak manfaat daripada Kelas Bina Website, saya akan masukkan anda ke dalam Group Eksklusif Facebook™️ Group. Di situ, anda boleh mendapatkan bantuan daripada pakar-pakar berkenaan WordPress, Facebook™️ Ads, Email Marketing dan lain-lain.

Jadi anda boleh nampak nilai dan manfaat yang anda bakal dapat daripada Kelas Bina Website ini. Hanya tengok semua video dan terus praktikkan. Ikut satu per satu dan sekiranya anda ada pertanyaan, boleh tanya saya di dalam group.

Ini yang anda perlu buat sekarang 👇🏻

Pelaburan anda untuk mendapatkan Kelas Bina Website ini cuma RM180 (harga promo). Ianya dalam format video yang anda boleh tonton daripada link yang saya berikan di dalam emel, jadi anda tak perlu tunggu lama untuk mendapatkannya. 

Jadi anda boleh nampak nilai dan manfaat yang anda bakal dapat daripada Kelas Bina Website ini. Hanya tengok semua video dan terus praktikkan. Ikut satu per satu dan sekiranya anda ada pertanyaan, boleh tanya saya di dalam group.

3 Template Sales Page Percuma 🔥

(Bernilai RM399)

3 sales page di bawah ni dah bantu saya jana lebih RM300k sebulan daripada pelbagai jenis produk dan servis. Dalam Kelas Bina Website, saya akan berikan ketiga tiga sales page di bawah kepada anda secara PERCUMA. Anda cuma perlu upload template kemudian drag n drop sahaja untuk edit konten.

Anda juga akan menerima bonus - bonus di bawah secara PERCUMA! 😍

Lepas sertai KBW, anda boleh akses ke semua bonus ini di Members Area.

🎁 Video Panduan Facebook™️ Ads (Bernilai RM299)

Panduan ni percuma tapi bukan biasa – biasa sebab saya akan tunjukkan the exact steps yang saya buat untuk hit jualan RM110k (10.78X ROAS) selepas belanjakan lebih RM10k pada iklan.

  • Cara setup Facebook™️ Pixel tracking menggunakan Pixel Your Site.
  • Setup Custom Audience & Interest Targeting yang tepat dan relevan dengan produk.
  • Setup iklan untuk Low Hanging Fruits aka audience yang paling mudah untuk dipengaruh jadi pelanggan. 
  • Struktur dan tutorial Conversion Ads.
  • Struktur & tutorial Retargeting Ads

🎁 Formula Ayat Jualan & Story Ads (Bernilai RM129)

Belajar hasilkan ayat jualan dan story ads yang high converting supaya dapat tarik target audience yang betul – betul relevan dan minat dengan produk anda. 

🎁 Coaching Percuma di Telegram (Bernilai RM299)

Anda perlukan bantuan mengenai website ecommerce atau Facebook™️ Ads? Dapatkan bantuan melalui Telegram support rasmi kami sekarang.

🚨🚨 Hari TERAKHIR untuk dapatkan bonus ini ialah pada 17/09/2021.

TOTAL VALUE: RM727

Dengan Kelas Bina Website, anda akan mendapat video tutorial, template sales page, Panduan Facebook™️  Ads dan Instagram Ads serta coaching di Telegram.

Kesemua ini sangat penting untuk anda menjalankan bisnes online dan run website ecommerce (maksudnya jual produk fizikal di website). Anda boleh belajar teknik-teknik ini di luar atau upah orang lain buatkan website untuk anda tapi saya percaya kosnya lebih daripada RM180.

Seperti yang saya beritahu awal-awal tadi, sebab utama saya buat kursus ni adalah nak bantu anda boleh buat website sendiri daripada A sampai Z dengan cara yang paling simple dan mudah… walaupun anda tak pernah bina website apa-apa pun sepanjang hidup anda.

Saya jamin anda suka cara tu. Jadi saya cadangkan anda terus order sekarang sebelum saya tutup link untuk order.

Results Dari Web Usahawan Yang Telah Belajar Bina Website Dengan Saya 🍭

Betul ke cara bina website yang saya ajar ni high converting? Di bawah ialah hasil dari 10 tahun dalam bidang website, marketing & conversions 😉

Apa Kata Student Kelas Bina Website

“Panduan yg tersusun dan amat jelas. Penjelasan yang simple, senang paham tapi padat. Beginer pun boleh follow. Thank you tuan Baem buat panduan yg mudah faham. Memang sangat membantu!”

Mohd Khairi

“Alhamdulillah..Sebelum ni saya pernah cuba untuk buat website sendiri tapi 3 bulan pun belum siap lagi. Panduan Minisite Pro memudahkan saya untuk bina website tanpa perlu pening kepala nak fikir kod2 yang merumitkan. Hanya perlu drag and drop sahaja website boleh siap dalam sehari jer. Sangat sangat recommeded kepada yang ingin bina website tanpa perlu upah web designer dangan bayaran yang mahal. Ohsem..!! Terima kasih Baem..”

Abu Dzar Algifari

JAMINAN BOLEH BUAT WEBSITE SENDIRI DAN RUN IKLAN DENGAN YAKIN

Join Kelas Bina Website, tonton kesemua video, guna template sales page serta Panduan Facebook™ Ads dan Instagram Ads tanpa was-was. Saya jamin selepas anda beli dan praktikkan kursus ini, anda akan faham macam mana nak buat website yang high converting untuk jual produk dan servis. Anda juga akan tahu bagaimana saya setup dan launch iklan Facebook™ Ads dan IG.

Perlukan Bantuan Berkenaan Website?

Antara features terbaru dalam Members Area yang saya tambah ialah Discussion Box yang bertujuan untuk bantu anda belajar dan faham dengan lebih cepat. Dalam kelas – kelas yang lepas, anda cuma ada saya sahaja untuk bantu jawab soalan anda. Sekarang, anda ada 5 orang top tier marketers untuk bantu anda berkenaan masalah website, marketing dan conversions.

Amer Iskandar

Ads & WP Ninja

Sulaiman Ariff

Ads & WP Jedi

Khairul Zikri

Ads & WP Rockstar

Akmal Nizam

Tech & Media Wiz

DAFTAR SEKARANG!

Dapatkan akses ke Kelas Bina Website, video panduan Facebook™️ Ads, formula ayat jualan, story ads dan telegram support 🤝

BONUS TAMAT DALAM MASA:

Jam
Minit
Saat

Bertindak sekarang sementara promo masih berjalan. Dapatkan KBW + bonus sebelum jam 12 AM pada 17/09/2021 ini.

Scroll ke bawah untuk daftar sekarang 👇

KBW SOLO (SAVE RM100)

KBW x 1 Tiket

1 user account untuk akses learning portal KBW dan 1 spot untuk join Facebook™ & Telegram study group. Khas untuk usahawan yang nak belajar Ecom & Facebook™ Ads.

SIGNUP FEE:

SIGNUP FEE

RM140

HARGA ASAL:

RM240

KBW DUO (SAVE RM260)

KBW x 2 Tiket

2 user accounts untuk akses learning portal KBW dan 2 spots untuk join Facebook™ & Telegram study group. Hanya RM80 untuk tiket kedua, roger member anda sekarang!

SIGNUP FEE:

RM220

HARGA ASAL

RM480

 SALE PRICE

RM220

HARGA ASAL:

RM480

P.S. Sekiranya anda ada bisnes online tapi masih belum ada website, Kelas Bina Website boleh membantu anda. Anda bukan sahaja tahu cara buat website malah tahu cara untuk meningkatkan conversions website anda. 

Ingat anda mendapat Jaminan Boleh Buat Website Sendiri dan Run Iklan Dengan Yakin. Saya jamin selepas anda daftar dan tengok kesemua video tutorial, anda dah ada website yang convert dan boleh run dan optimize iklan sampai sales berganda-ganda banyaknya.

Masih tak yakin lagi? Anda boleh baca review pembeli Kelas Bina Website di https://www.facebook.com/bigfunnels/reviews/. 

Di situ ramai yang berpuas hati dengan content dan ilmu yang saya share di dalam kursus ini. Ramai yang sebelum ni tak pandai buat website, kini dah boleh jana jualan berganda-ganda selepas praktikkan apa yang saya kongsikan di dalam Kursus Bina Website.

P.P.P.P.S Bayangkan nilai yang anda dapat daripada Kursus Bina Website ini. Saya bukan sahaja tunjuk part teknikal website, tapi juga tunjuk apa elemen-elemen penting yang perlu ada di dalam website untuk meningkatkan jualan. Anda juga boleh apply Panduan Facebook™ Ads dan Instagram Ads untuk tarik pelanggan lebih ramai ke website anda.

Harga RM180 amat berbaloi jika dibandingkan dengan panduan dan course yang sama di luar. Sekiranya anda nak ajak kawan, business partner atau hantar team anda. Anda cuma perlu tambah lagi RM100 sahaja untuk tiket akses ke portal KBW + bonus yang kedua.

 Lepas anda pilih pakej, anda akan dibawa ke page checkout. Isikan nama, email dan no telefon anda. Buat pembayaran secara online banking menggunakan Billplz. Lepas pembayaran disahkan, anda boleh akses video tutorial melalui email yang saya hantar.

Terima kasih kerana meluangkan masa baca sales page ni. Saya jumpa anda di dalam emel dan group nanti.

Ikhlas,
Baem Ashrawi

Perlukan Bantuan?

Ada soalan atau perlukan nasihat sebelum menyertai KBW? Klik button di bawah untuk Whatsapp kami sekarang.