Pendedahan Berani Pakar Digital Marketer Malaysia...

Case Study Terbaru Bagaimana Hasilkan RM102K Dalam Masa 17 Hari Dengan Ecommerce & Conversion Ads...

Pendedahan Berani Pakar Digital Marketer Malaysia...

Case Study Terbaru Bagaimana Hasilkan RM102K Dalam Masa 17 Hari Dengan Ecommerce & Conversion Ads...

0 +
Tahun Pengalaman
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0
Negara

Nak BOOST jualan website ecom anda guna conversion ads?

Dari meja Baem Ashrawi, Cyberjaya.

Rakan usahawan online sekalian, ini adalah website yang paling penting untuk anda baca hari ini.

Ini sebabnya:

Saya baru sahaja menulis case study projek Ramadan mengenai bagaimana saya dapat buat RM102K dalam masa 17 hari.

Saya tunjukkan langkah demi langkah daripada copywriting, sales page, script upsell sampailah kepada setting iklan FB Ads.

Ini Yang Anda Bakal Dapat Dalam Case Study Ecom Ads Funnel

Case Study Ecom Ads Funnel adalah case study yang SANGAT BERBEZA berbanding panduan ecom dan FB Ads yang anda pernah baca sebelum ini.

Sebab ianya adalah ebook ringkas, mudah difahami dan ‘straight to the point’. Hanya 48 muka surat yang anda boleh baca dan amalkan dalam masa tidak kurang 1 jam.

Sebab utama saya buat case study ni adalah nak bagi anda faham dan terus buat…tanpa perlu nak study dan tengok video berjam-jam lepas tu ‘blur’ tak tahu nak buat apa.

Dengan Case Study Ecom Ads Funnel, anda akan terus dapat idea macam mana nak dapatkan lebih banyak conversion dan naikkan ROAS dengan bajet iklan yang sama.

Berikut adalah apa yang anda bakal dapat daripada Case Study Ecom Ads Funnel ini:

✅ Bagaimana saya berjaya mendapat RM1049.80 dalam masa 18 jam dengan kos iklan RM95.18 – 11X ROAS (sebelum itu saya spend RM300 tapi takde hasil dalam masa 48 jam)

Format Copywriting FB Ads Tanpa Tulis Copywriting – di sini saya tunjukkan elemen penting yang boleh naikkan respon prospek untuk klik iklan anda (dan saya tak perlu fikir ayat apa nak tulis)

✅ ‘Teknik Klon’ iklan kreatif FB Ads – dengan teknik ni saya dapat merendahkan kos Landing Page View sekaligus membuatkan prospek berada lama di dalam sales page saya.

✅ Bagaimana anda boleh meningkatkan keyakinan pelanggan untuk terus membeli di website anda…tanpa perlu hype dan overclaim (saya tunjuk caranya di muka surat 6)

✅ Kat mana nak letak testimoni pelanggan? Saya tunjukkan 2 tempat penting untuk letak testimoni di dalam sales page.

1 kesilapan yang selalu pemain ecom buat pada bahagian penerangan postage (ramai yang tak kisahkan part ni tapi sebenarnya inilah cara untuk meningkatkan conversion. Saya tunjukkan 2 perkara yang saya ubah pada sales page saya).

Pada muka surat ke 20 dan seterusnya, anda akan mengetahui apa setting iklan yang saya pakai, audience dan bajet iklan yang boleh bantu melonjakkan jualan website ecom anda.

✅ Saya dedahkan cara split test dan setting iklan yang saya guna dan anda boleh tiru untuk dapatkan ROAS 5 dan ke atas (ia memudahkan kerja optimization dan jimatkan kos iklan sehingga 25%)

✅ Risau dengan iOS 14 update? Saya tunjukkan rahsia untuk counter masalah iOS14, tekan satu klik, selesai masalah!

✅ Cara nak baca dan terjemah data iklan macam Digital Marketer Specialist – anda akan mengetahui cara termudah untuk analisa data iklan dan funnel anda macam pakar.

✅ Cara nak buat split test, retargeting ads macam pro.

Ya, semuanya saya beritahu tanpa berselindung, lengkap dalam 48 muka surat.

Tapi ini baru sikit… 

Sebab saya juga akan berikan kepada anda:

Setting Iklan Facebook™ Ads & Scale-Up Plan

  • Flow dan skrip upsell untuk guna di sales page, Whatsapp dan Messenger. Skrip dan susunan page upsell ni ringkas tapi explosive44% dari pelanggan ambil pakej yang lebih besar tanpa menggunakan coupon code atau free gift.
  • Scale up plan – Cara mendapatkan traffic untuk besarkan ‘audience reach dan scale-up dengan mudah. Ini adalah lubuk rahsia saya untuk pastikan pelanggan terus membeli di website tanpa putus.
  • 3 setting untuk buat Automated Rules yang bantu saya untuk jimat hampir 20% kos iklan sambil menghasilkan 6.7% conversion rate, 8.52X ROAS. Tak ramai sifu sentuh bab ni!

Sekiranya anda merasakan anda tahu buat FB Ads tapi sales masih stuck, kos iklan melambung, takut nak main ecom, anda patut memiliki case study ini.

Sebab tak semua orang pandai run iklan ecom.

Tak semua orang ada kepakaran sampai 10 tahun dalam digital marketing.

Tak semua orang pandai guna iklan conversion ads walaupun dah belajar dengan bermacam-macam sifu.

Tak semua orang ada masa nak belajar pasal advanced FB Ads dan ecom sebab nak urus bisnes sendiri, nak ambik order, nak packing barang dan macam-macam lagi.

Sebab tu saya tambah skrip upsell serta setting teknikal FB ads yang anda boleh ‘copy and paste’.

Dan tak cukup itu lagi, saya tambah ni…

Group WhatsApp Ecom Ads Funnel (Terhad kepada 150 orang terawal)

Untuk membantu anda mendapatkan banyak manfaat daripada Case Study Ecom Ads Funnel, saya akan masukkan anda ke dalam Group WhatsApp Eksklusif Ecom Ads Funnel. Di situ, saya akan share lebih banyak teknik dan rahsia ecom saya.

Saya boleh caj RM499 untuk setiap orang yang join sebab kualiti dan pendedahan yang saya tak share kat tempat lain, tapi anda tak perlu bayar apa-apa untuk join group ni.

Jadi anda boleh nampak nilai dan manfaat yang anda bakal dapat daripada Case Study Ecom Ads Funnel ini. Hanya baca dan terus praktikkan. Ikut satu per satu seperti dalam case study dan sekiranya anda ada pertanyaan, boleh tanya saya di dalam group Whatsapp.

Ini Yang Anda Perlu Buat Sekarang

Ecom Ads Funnel ibarat blueprint RM102k yang anda boleh terus 'download' direct ke otak anda dalam masa 15 minit.

Pelaburan anda untuk mendapatkan Case Study Ecom Ads Funnel ini cuma RM80. Ianya ebook PDF yang anda boleh download daripada link yang saya berikan di dalam emel, jadi anda tak perlu tunggu lama nak tunggu lama untuk mendapatkannya. Kenapa sampai RM80? Ebook je pun.

Macam ni, case study yang saya buat ni masih baru, masa bulan Ramadan tahun ni (2021), ketika orang semua orang duduk rumah sebab PKP. Maklumat dan teknik yang saya pakai masih relevan dan memang menjadi sekiranya anda ikut satu per satu. Saya boleh je caj sampai RM199 tapi saya tahu ramai yang tak mampu nak beli panduan semahal itu sekarang.

Dengan RM80, anda akan mendapat case study, scale up plan, teknik analisa data dan optimise iklan, cara split test, cara buat exit Learning Limited dan Retargeting Ads. Kesemua ini sangat penting untuk run iklan FB Ads jenis conversion dan run website ecommerce (maksudnya jual produk fizikal di website). Anda boleh belajar teknik-teknik ini di luar tapi saya percaya kosnya lebih daripada RM80.

Seperti yang saya beritahu awal-awal tadi, sebab utama saya buat case study ni adalah nak bagi anda faham dan terus buat. Ia ibarat blueprint 6 angka yang terus ‘download’ direct ke otak anda dalam masa 15 minit. 

Lepas baca, anda boleh susun semula strategi dan praktik apa yang dipelajari untuk jalankan kempen iklan ecom anda.

Saya jamin anda suka cara tu.

Semasa anda tengok sampai sini, mungkin ramai yang berpusu-pusu nak order Case Study Ecom Ads Funnel.

Jadi saya cadangkan anda terus order sekarang sebelum saya tutup link untuk order.

Oh sebelum itu, saya ada satu lagi offer menarik untuk anda. Apa kata anda ketahui teknikal iklan ecom saya dan juga funnel lengkap yang saya buat…

Dapatkan Ecom Ads Funnel dengan Versi Penuh Funnel dan Teknikal

Sebenarnya, dalam Case Study Ecom Ads Funnel ini, saya juga share funnel sales page yang saya buat. Ia adalah elemen penting yang perlu ada dalam sales page. Bila elemen ni cukup, baru sales anda akan melonjak dan dapat ROAS tinggi.

Saya juga akan berikan flow dan skrip upsell di sales page, Whatsapp dan Messenger yang anda boleh ‘copy and paste’. Anda cuma perlu tambah lagi RM40 sahaja untuk mendapatkan versi penuh Ecom Ads Funnel ini.

Saya jamin anda boleh dapat banyak manfaat dan teknik daripada funnel yang saya buat serta…

JAMINAN BOLEH RUN IKLAN ECOM DENGAN YAKIN

Download Ecom Ads Funnel, baca semua 48 muka surat, guna setting teknikal dan skrip upsell saya tanpa was-was. Saya jamin selepas anda beli dan baca ebook ni, anda akan faham macam mana nak struktur dan buat sales page yang high converting untuk produk ecom. Anda juga akan tahu bagaimana saya setup dan launch iklan FB ads.

Apa Kata Pembeli Case Study Ecom Ads Funnel

Done jual results students, ni results dari bisnes ecom saya sendiri.

Makanan sunnah.

Scale Up

Hasil selepas 2 minggu

Strategi Ecom ni akan buat order pelanggan masuk di website anda tanpa henti

Dapatkan Ecom Ads Funnel Sekarang Sebelum Saya Tutup Website Ni Pada Bila-Bila Masa \

Harga asal Ecom Ads Funnel ialah RM250 tapi sempena pelancaran, saya ada diskaun khas untuk anda dan offer ini hanya untuk masa yang terhad.

Jam
Minit
Saat

Teknikal Iklan

Teknikal Facebook™ Ads & Scale up plan.
RM 80
  • Automated rules (tutorial)
  • Scale up plan (Lookalike)
  • Lubuk hot traffic
  • Teknik analisa data & optimizie iklan
  • Split test & Setting iklan (adset)
  • Cara exit Learning Limited
  • Retargeting ads

Ecom Ads Funnel

Funnel & Teknikal (Versi Penuh)
RM 120
  • Semua dalam pakej teknikal
  • Full sales page
  • Flow & skrip upsell
  • Funnel lengkap (A-Z)
Berbaloi-baloi!

Terima kasih kerana luangkan masa baca sales page ni dan saya jumpa anda di dalam emel dan group Whatsapp nanti.

Ikhlas,
Baem Ashrawi

P.S. Sekiranya anda sudah biasa run iklan FB Ads untuk produk tapi sales tak naik-naik, Case Study Ecom Ads Funnel ada jawapannya. Ketahui cara simple tapi power untuk tingkatkan ROAS. Klik butang ‘Beli Sekarang’ untuk order.

P.P.S. Ingat anda mendapat Jaminan Boleh Run Iklan Dengan Yakin. Saya jamin selepas anda beli dan amalkan ebook ni, anda dah boleh buat sales page yang convert dan boleh run dan optimize iklan sampai sales berganda-ganda banyaknya.

P.P.P.S Masih tak yakin lagi? Anda boleh baca review pembeli Case Study Ecom Ads Funnel di https://www.facebook.com/bigfunnels/reviews/ . Di situ ramai yang berpuas hati dengan content dan ilmu yang saya share di dalam case study. Ramai yang sebelum ni buat iklan conversion ads main hentam saje tapi sejak baca Case Study Ecom Ads Funnel ni,  alhamdulillah mereka dapat belajar teknik yang betul.

P.P.P.P.S Bayangkan nilai yang anda dapat daripada Case Study Ecom Ads Funnel ini. Saya bukan sahaja tunjuk part teknikal iklan, tapi juga part website dan apa yang membuatkan ROAS boleh meningkat dengan teknik upsell. Anda juga boleh guna skrip upsell yang saya bagi untuk website serta untuk closing di messenger dan Whatsapp. Harga RM80 amat berbaloi jika dibandingkan dengan panduan dan course yang sama di luar. Sekiranya anda mahu versi penuh funnel dan teknikal iklan, hanya tambah lagi RM40 sahaja. Lepas anda pilih pakej, anda akan dibawa ke page checkout. Isikan nama, email dan no telefon anda. Anda buat pembayaran secara online banking menggunakan Billplz. Lepas pembayaran disahkan, anda boleh download ebook melalui email yang saya hantar.

Order Ecom Ads Funnel Sekarang Sebelum Saya Tutup Website Ni Pada Bila-Bila Masa

Teknikal Iklan

Teknikal Facebook™ Ads & Scale up plan.
RM 80
  • Automated rules (tutorial)
  • Scale up plan (Lookalike)
  • Lubuk hot traffic
  • Teknik analisa data & optimizie iklan
  • Split test & Setting iklan (adset)
  • Cara exit Learning Limited
  • Retargeting ads

Ecom Ads Funnel

Funnel & Teknikal (Versi Penuh)
RM 120
  • Semua dalam pakej teknikal
  • Full sales page
  • Flow & skrip upsell
  • Funnel lengkap (A-Z)
Berbaloi-baloi!

Soalan Lazim

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk buat keputusan sebelum membeli Ecom Ads Funnel.

Ebook ni sesuai untuk usahawan yang jalankan bisnes online dalam kategori fesyen, kecantikan, kesihatan, barang & pakaian bayi, permainan, hobi, perhiasan & alatan rumah, binatang peliharaan, aksesori kenderaan, gajet, barangan sukan, ejen hartanah, ejen insuran, ejen coway & cuckoo, produk digital & perkhidmatan.

Dalam pakej RM80, anda akan dapat case study untuk bahagian teknikal iklan sahaja.

Dalam pakej RM120 pula, anda akan dapat case study lengkap dari bahagian teknikal, contoh sales page, upsell page sampailah contoh copywriting yang saya gunakan dalam kempen ni.

Takda sorok – sorok.

Semuanya saya tunjuk untuk bantu anda remodel dan SUSUN SEMULA strategi marketing bisnes anda.

Sebab itulah saya tulis berbaloi – baloi dekat pakej RM120 tu 😊

Kalau perlukan bantuan lepas beli ebook, anda boleh tanya soalan dalam group ni.

Cara untuk join ada saya tuliskan pada halaman akhir dalam ebook.

Tapi anda kena cepat sebab slot Whatsapp terhad kepada 150 orang sahaja.

Selepas pembelian selesai, anda boleh download Ecom Ads Funnel melalui email yang saya akan hantar sebentar lagi 😉

Sebarang update mengenai Ecom Ads Funnel juga akan dihantar melalui email yang anda guna semasa membeli.

Jadi pastikan maklumat anda nanti diisi dengan betul.