Pendedahan Berani Pakar Digital Marketer Malaysia...

Case Study Terbaru Bagaimana Hasilkan RM102K Dalam Masa 17 Hari Dengan Ecommerce & Conversion Ads

Pendedahan Berani Pakar Digital Marketer Malaysia...

Case Study Terbaru Bagaimana Hasilkan RM102K Dalam Masa 17 Hari Dengan Ecommerce & Conversion Ads

DARI MEJA BAEM ASHSRAWI, CYBERJAYA.
PROUDLY WORKED WITH:
0 +
Tahun
0 +
Pelajar
0 +
Klien
0 +
Negara

Nak tingkatkan jualan website ecom anda guna conversion ads?

Ini adalah website yang paling penting untuk anda baca hari ini, ini sebabnya:

Saya baru sahaja menulis case study projek Ramadan mengenai bagaimana saya dapat buat RM102K dalam masa 17 hari. Saya tunjukkan langkah demi langkah daripada copywriting, sales page, script upsell sampailah kepada setting iklan FB Ads.

Tapi sebelum saya cerita lebih lanjut, saya nak bagi amaran…

Disclaimer: Hasil yang anda bakal dapat tak sama dengan hasil saya.

Harap faham saya tak boleh nak janjikan atau gula-gulakan result yang anda dapat seperti kempen ecom yang saya buat.

Saya dah terlibat dalam digital marketing sejak 2012 dan kepakaran saya ialah menjalankan pengiklanan online melalui FB ads. Saya juga telah menghasilkan beberapa course berkenaan digital marketing, funnels dan conversions sejak 4 tahun ini.

Student saya sudah ada seramai 5000+ dan ada yang dah pandai buat duit dengan teknik-teknik digital marketing yang saya ajar.

Orang-orang yang hanya nak ‘test’ atau just nak tiru case study saya atau orang yang tak tahu apa-apa pasal ecom dan conversion ads ni takkan dapat apa-apa, melainkan kalau dia ikut case study saya dan ambil tindakan.

Ini Yang Anda Bakal Dapat

Case Study Ecom Ads Funnel adalah case study yang SANGAT BERBEZA berbanding panduan ecom dan FB Ads yang anda pernah baca sebelum ini.

Sebab ianya adalah ebook ringkas, mudah difahami dan ‘straight to the point’. Hanya 48 muka surat yang anda boleh baca dan amalkan dalam masa tidak kurang 1 jam.

Sebab utama saya buat case study ni adalah nak bagi anda faham dan terus buat…tanpa perlu nak study dan tengok video berjam-jam lepas tu ‘blur’ tak tahu nak buat apa.

Dengan Case Study Ecom Ads Funnel, anda akan terus dapat idea macam mana nak dapatkan lebih banyak conversion dan naikkan ROAS dengan bajet iklan yang sama.

Berikut adalah apa yang anda bakal dapat daripada Case Study Ecom Ads Funnel ini:

✅ Bagaimana saya berjaya mendapat RM1049.80 dalam masa 18 jam dengan kos iklan RM95.18 – 11X ROAS (sebelum itu saya spend RM300 tapi takde hasil dalam masa 48 jam)

Format Copywriting FB Ads Tanpa Tulis Copywriting – di sini saya tunjukkan elemen penting yang boleh naikkan respon prospek untuk klik iklan anda (dan saya tak perlu fikir ayat apa nak tulis)

✅ ‘Teknik Klon’ iklan kreatif FB Ads – dengan teknik ni saya dapat merendahkan kos Landing Page View sekaligus membuatkan prospek berada lama di dalam sales page saya.

✅ Bagaimana anda boleh meningkatkan keyakinan pelanggan untuk terus membeli di website anda…tanpa perlu hype dan overclaim (saya tunjuk caranya di muka surat 6)

✅ Kat mana nak letak testimoni pelanggan? Saya tunjukkan 2 tempat penting untuk letak testimoni di dalam sales page.

1 kesilapan yang selalu pemain ecom buat pada bahagian penerangan postage (ramai yang tak kisahkan part ni tapi sebenarnya inilah cara untuk meningkatkan conversion. Saya tunjukkan 2 perkara yang saya ubah pada sales page saya).

Pada muka surat ke 20 dan seterusnya, anda akan mengetahui apa setting iklan yang saya pakai, audience dan bajet iklan yang boleh bantu melonjakkan jualan website ecom anda.

✅ Saya dedahkan cara split test dan setting iklan yang saya guna dan anda boleh tiru untuk dapatkan ROAS 5 dan ke atas (ia memudahkan kerja optimization dan jimatkan kos iklan sehingga 25%)

✅ Risau dengan iOS 14 update? Saya tunjukkan rahsia untuk counter masalah iOS14, tekan satu klik, selesai masalah!

✅ Cara nak baca dan terjemah data iklan macam Digital Marketer Specialist – anda akan mengetahui cara termudah untuk analisa data iklan dan funnel anda macam pakar.

✅ Cara untuk menurunkan kos Landing Page View ialah ___________ dan ___________.

✅ Cara nak buat split test, retargeting ads macam pro.

✅ Sales page tak convert? Tengok jualan, ROAS dan _______.

Ya, semuanya saya beritahu tanpa berselindung, lengkap dalam 48 muka surat.

Tapi ini baru sikit…

Saya juga akan berikan kepada anda:

  • Flow dan skrip upsell di sales page, Whatsapp dan Messenger
  • Cara mendapatkan traffic untuk besarkan audience reach dan scale up dengan mudah – Ini adalah lubuk rahsia saya mendapatkan pelanggan yang terus beli di website saya.
  • 3 setting untuk buat Automated Rules yang menghasilkan 6.7% conversion rate, 8.52X ROAS.

What attendees say about our events

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

Sekiranya anda merasakan anda tahu buat FB Ads tapi sales masih stuck, kos iklan melambung, takut nak main ecom, anda patut memiliki case study ini.

Sebab tak semua orang pandai run iklan ecom.

Tak semua orang ada kepakaran sampai 10 tahun dalam digital marketing.

Tak semua orang pandai guna iklan conversion ads walaupun dah belajar dengan bermacam-macam sifu.

Tak semua orang ada masa nak belajar pasal advanced FB Ads dan ecom sebab nak urus bisnes sendiri, nak ambik order, nak packing barang dan macam-macam lagi.

Sebab tu saya tambah skrip upsell serta setting teknikal FB ads yang anda boleh ‘copy and paste’.

Dan tak cukup itu lagi, saya tambah ni…

150 terawal berpeluang untuk sertai group Whatsapp Ecom Ads Funnel

Untuk membantu anda mendapatkan banyak manfaat daripada Case Study Ecom Ads Funnel, saya akan masukkan anda ke dalam Group WhatsApp Eksklusif Ecom Ads Funnel. Di situ, saya akan share lebih banyak teknik dan rahsia ecom saya.

Saya boleh caj RM499 untuk setiap orang yang join sebab kualiti dan pendedahan yang saya tak share kat tempat lain, tapi anda tak perlu bayar apa-apa untuk join group ni.

Jadi anda boleh nampak nilai dan manfaat yang anda bakal dapat daripada Case Study Ecom Ads Funnel ini. Hanya baca dan terus praktikkan. Ikut satu per satu seperti dalam case study dan sekiranya anda ada pertanyaan, boleh tanya saya di dalam group Whatsapp.

Ini Yang Anda Perlu Buat Sekarang

Pelaburan anda untuk mendapatkan Case Study Ecom Ads Funnel ini cuma RM80. Ianya ebook PDF yang anda boleh download daripada link yang saya berikan di dalam emel, jadi anda tak perlu tunggu lama untuk mendapatkannya. Kenapa sampai RM80? Ebook je pun.

Macam ni, case study yang saya buat ni masih baru, masa bulan Ramadan tahun ni (2021), ketika orang semua orang duduk rumah sebab PKP. Maklumat dan teknik yang saya pakai masih relevan dan memang menjadi sekiranya anda ikut satu per satu. Saya boleh je caj sampai RM199 tapi saya tahu ramai yang tak mampu nak beli panduan semahal itu sekarang.

Dengan RM80, anda akan mendapat case study, scale up plan, teknik analisa data dan optimise iklan, cara split test, cara buat exit Learning Limited dan Retargeting Ads. Kesemua ini sangat penting untuk run iklan FB Ads jenis conversion dan run website ecommerce (maksudnya jual produk fizikal di website). Anda boleh belajar teknik-teknik ini di luar tapi saya percaya kosnya lebih daripada RM80.

Seperti yang saya beritahu awal-awal tadi, sebab utama saya buat case study ni adalah nak bagi anda faham dan terus buat. Ia ibarat blueprint 6 angka yang terus ‘download’ direct ke otak anda dalam masa 15 minit. Lepas baca, anda boleh susun semula strategi dan praktik apa yang dipelajari untuk jalankan kempen iklan ecom anda.

Saya jamin anda suka cara tu.

Jadi saya cadangkan anda terus order sekarang sebelum saya tutup link pendaftaran.

What attendees say about our events

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

“It’s on the cutting-edge of this industry.

TICKETS ON SALE NOW

YOUR ALL-ACCESS PASS TO JOIN 15,000+ ATTENDEES AT ECOM WORLD

Scroll down to buy tickets 👇

TICKETS ON SALE NOW

Scroll down to buy tickets 👇

  • ATTENDEE
    PROGRAM
  • SOLUTION
    PROVIDER

LATE

ATTENDEE

You're a freelancer, brand or ecommerce store
You're here to learn and make new connections

SALE PRICE

SALE PRICE

$137

FULL PRICE

LATE

SOLUTION PROVIDER

You're a freelancer, brand or ecommerce store
You're here to learn and make new connections

SALE PRICE

$219

FULL PRICE

 SALE PRICE

$219

FULL PRICE

LATE

ATTENDEE

You're a freelancer, brand or ecommerce store
You're here to learn and make new connections

SALE PRICE

SALE PRICE

$137

FULL PRICE

799

LATE

SOLUTION PROVIDER

You're a freelancer, brand or ecommerce store
You're here to learn and make new connections

SALE PRICE

$219

FULL PRICE

799

 SALE PRICE

$219

FULL PRICE

Never miss an update

Ready to help your brand grow? Sign up below and never miss an update on all things Ecom World, including price changes, discounts, and the latest speakers added to the line-up.